Over mij

bert_krielaart_atelier

Bert Krielaart in zijn atelier

Sinds het voorjaar van 2011 ben ik begonnen met het kunst- en portretschilderen. Een lang gekoesterde wens die na mijn creatieve loopbaan eindelijk in vervulling is gegaan. Na eerst zelf met allerlei materialen geëxperimenteerd te hebben ben ik cursussen gaan volgen in het schilderen en de diverse technieken; ik wil mij continue blijven ontwikkelen. Daarnaast teken en schilder ik bijna dagelijks in mijn eigen atelier. 

Over mijn werk

De getoonde schilderijen op deze website zijn geschilderd met acrylverf op doek en de tekeningen zijn gemaakt met pastelkrijt op papier, beiden in een realistische stijl. Een deel daarvan valt onder mijn “vrije werk” waarbij ik mij vooral heb laten inspireren door mensen en dieren (en de interactie tussen beiden). Daarnaast vindt u werken die ik in opdracht heb gemaakt. Hoofdzakelijk zijn dit portretten van mensen en (huis-) dieren, waar ik mij in heb gespecialiseerd. 

Contact

Wilt u een persoonlijk portret van uw geliefde(n) door mij laten schilderen? Of heeft u een ander onderwerp dat u graag door mij verbeeld zou willen zien? Ik vertel u graag meer over mijn werkwijze en de verschillende mogelijkheden om tot uw gewenste resultaat te komen.

Telefoonnummer: 035-6947574
E-mailadres: krielaart@casema.nl